<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        mso-fareast-language:EN-US;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:#0563C1;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
span.E-MailFormatvorlage17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        mso-fareast-language:EN-US;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 70.85pt 2.0cm 70.85pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="DE" link="#0563C1" vlink="#954F72">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal">Hello, <o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US">I experimented with the Generic Reporting Framework (<a href="https://eur03.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fgithub.com%2Feprints%2Freports&amp;data=01%7C01%7Ceprints-tech%40ecs.soton.ac.uk%7Cd50b798b847a493a2e2308d70accb98b%7C4a5378f929f44d3ebe89669d03ada9d8%7C0&amp;sdata=7Lk%2F0UbdiK9iHR1jJVzd0R8GAyWmZWE04x6nqENlrdE%3D&amp;reserved=0" originalSrc="https://github.com/eprints/reports" shash="az3K12hR5D+LX0Tkwf04hDaFv9P0CCNYvKqvz+mM4RvvHb+FbgPg+1eC4psejr2UVYQRpyD3Q6WSWuI/6XZx5JdnYvoNCUOau2ZPE5NgelJdQ+KOxiOTYX43lgaMPkSZMCRagZfOWFaREXKx3T1gSXHWcxhwPvXWHdPZSUGrVP0=" originalSrc="https://github.com/eprints/reports" shash="az3K12hR5D+LX0Tkwf04hDaFv9P0CCNYvKqvz+mM4RvvHb+FbgPg+1eC4psejr2UVYQRpyD3Q6WSWuI/6XZx5JdnYvoNCUOau2ZPE5NgelJdQ+KOxiOTYX43lgaMPkSZMCRagZfOWFaREXKx3T1gSXHWcxhwPvXWHdPZSUGrVP0=">Link</a>) in the last days and got to the point</span><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language:DE"> that I can use
 custom reports. The example reports do not work for me even after enabling the z_example_reports file. The frontend tells me &#8220;Report empty&#8221;. I assumed there is a problem with fetching objects and removed all the filters in Articles.pm and Example.pm but there
 is no change. <o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language:DE">All my files are in the archive/plugins folder.<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language:DE"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="mso-fareast-language:DE">Does anyone have an idea what I could miss in this setup?
<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US">Best regards<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US">Stefan<o:p></o:p></span></p>
</div>
</body>
</html>