<div dir="ltr"><div dir="ltr"><div dir="ltr">Hi All,<br><div><br></div><div>Has anybody attempted to use Open Graph tags in EPrints to facilitate sharing links on social media?</div><div><br></div><div>I&#39;m attempting it now and I can get it to work on EPrint abstracts, but not on the repository home page. On the latter I&#39;m getting a title different to my test title and an image that isn&#39;t the one I stipulate.</div><div><br></div><div>For example, my Test versions of the og tags are:</div><div><br></div><div>&lt;meta property=&quot;og:title&quot;  content=&quot;zebra&quot;/&gt;<br></div><div>&lt;meta property=&quot;og:image&quot; content=&quot;<a href="https://emea01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.liverpool.ac.uk%2Fmedia%2Flivacuk%2Fliverpool-advantage.jpg&amp;data=01%7C01%7Ceprints-tech%40ecs.soton.ac.uk%7C72e692559140454bc9f108d69d9a7237%7C4a5378f929f44d3ebe89669d03ada9d8%7C1&amp;sdata=q4MTNI7OeXh9nb%2F%2B0utrBep48FzFIVJpDn4Wt0okYfQ%3D&amp;reserved=0" originalSrc="https://www.liverpool.ac.uk/media/livacuk/liverpool-advantage.jpg" shash="d6S62+F+hHmZ7l69ULsnZ4D1tCDEh5lc3THwSmqxixsrZotQ3260IzW8HC/5OzjPBDHBzrlVTrJikm9br10HV9tiK9oNCEBv4qaJ9HJt9F0SnTVJk+Ub4S9O2kTqZqgkfu5yuokVEUaeLMwzJd2hC2tRMQJTHF7h52Pq6rJZjaA=">https://www.liverpool.ac.uk/media/livacuk/liverpool-advantage.jpg</a>&quot;/&gt;<br></div><div><br></div><div>I have included these in my default.xml template. This allows the link to be shown with the correct title and image for abstracts. Unfortunately it doesn&#39;t work for the home page, so I inserted these tags into my index.xpage which doesn&#39;t seem to have worked either. When sharing a link to the home page it shows me the title of the page that exists between the &lt;title&gt;&lt;/title&gt; tags in default.xml and the first image that occurs in index.xpage.</div><div><br></div><div>I&#39;ve tried putting the OG tags in different places, restarting the server after changes and removing the previously mentioned &lt;title&gt;&lt;/title&gt; tags to see what happens and no success so I&#39;m assuming it might be a quirk of EPrints? Or am I putting these in the wrong place? I appreciate it&#39;s a broad question as we all have different tags etc in our various files, but if anybody can shed any light on this I would be really grateful.</div><div><br></div><div>When I started this earlier I thought it wouldn&#39;t take long as it&#39;s not particularly difficult, how wrong I was!</div><div><br></div><div>Thanks,</div><div>James</div></div></div></div>