<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:"Comic Sans MS";
        panose-1:3 15 7 2 3 3 2 2 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman",serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
span.EmailStyle18
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
        {size:595.0pt 842.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body bgcolor="white" lang="EN-GB" link="blue" vlink="purple">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">I have to use the “regenerate views” button in Admin (under the system tools tab) to get new items to show – could it be the same for
 you?<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">Sarah<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<div>
<div style="border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal"><b><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">From:</span></b><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif"> eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk]
<b>On Behalf Of </b>Adam Field<br>
<b>Sent:</b> 04 December 2017 10:18<br>
<b>To:</b> eprints-tech@ecs.soton.ac.uk<br>
<b>Subject:</b> Re: [EP-tech] Latest Additions in my repository is not show<o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">Try using
<a href="http://eprints.perbanas.ac.id/cgi/latest_tool">http://eprints.perbanas.ac.id/cgi/latest_tool</a> -- it shows the latest items regardless of how old they are.&nbsp; It looks like your most recent item was deposited on November 24<sup>th</sup>.&nbsp; Is it possible
 that the newly created ones aren’t public yet?<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">--<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">Adam<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<div style="border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><b><span lang="EN-US" style="font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:black">From:
</span></b><span lang="EN-US" style="font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:black">&lt;<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a>&gt; on behalf of Dio Eka &lt;<a href="mailto:dio@perbanas.ac.id">dio@perbanas.ac.id</a>&gt;<br>
<b>Reply-To: </b>&lt;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
<b>Date: </b>Monday, 4 December 2017 01:47<br>
<b>To: </b>&lt;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
<b>Subject: </b>[EP-tech] Latest Additions in my repository is not show<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="mso-margin-top-alt:0cm;margin-right:0cm;margin-bottom:12.0pt;margin-left:36.0pt">
<span lang="EN-US">Hi all,<o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US">Somebody help me,<o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US">I have a&nbsp;problem with my repository, when I click &quot;<a href="http://eprints.perbanas.ac.id/cgi/latest">http://eprints.perbanas.ac.id/cgi/latest</a>&quot;, nothing information in there, but I have
 uploaded some files to my repository. In the &quot;Manage Deposits&quot; menu, my file has entered. the last uploaded is Dec, 4th 2017 My indexer status is running, database status is OK.<o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US">What happened to my repository? please help me.<o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US">Thank you<br clear="all">
<o:p></o:p></span></p>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="mso-margin-top-alt:0cm;margin-right:0cm;margin-bottom:12.0pt;margin-left:36.0pt">
<span lang="EN-US" style="font-family:&quot;Comic Sans MS&quot;"><br>
<b>Iman, Ilmu, Amal</b></span><span lang="EN-US"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><b><span lang="EN-US" style="font-family:&quot;Comic Sans MS&quot;">Best Regards,</span></b><span lang="EN-US"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><b><span lang="EN-US" style="font-family:&quot;Comic Sans MS&quot;">Dio Eka Prayitno</span></b><span lang="EN-US"><o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US">*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech">
http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a> *** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/">
http://www.eprints.org/tech.php/</a> *** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/">
http://wiki.eprints.org/</a> *** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/">
http://forum.eprints.org/</a> <o:p></o:p></span></p>
</div>
</body>
</html>