<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1252">
</head>
<body>
What &lt;script&gt;tags are there in your template for javascript/xxx files?
<hr style="display:inline-block;width:98%" tabindex="-1">
<div id="divRplyFwdMsg" dir="ltr"><font face="Calibri, sans-serif" style="font-size:11pt" color="#000000"><b>From:</b> eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk &lt;eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk&gt; on behalf of Mitocariu Emilian &lt;mitocariu.emilian@gmail.com&gt;<br>
<b>Sent:</b> 28 September 2017 06:53:10<br>
<b>To:</b> eprints-tech@ecs.soton.ac.uk<br>
<b>Subject:</b> Re: [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage</font>
<div>&nbsp;</div>
</div>
<div>
<div dir="ltr">I have a template secure.xml, it's exactly the same as default.xml. I renamed it to secure.xml.old, deleted the content of&nbsp;[EPRINTS_ROOT]/archives/[ARCHIVEID]/html/ and generated the pages again, but same problem.</div>
<div class="gmail_extra"><br>
<div class="gmail_quote">On Wed, Sep 27, 2017 at 6:49 PM, John Salter <span dir="ltr">
&lt;<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk" target="_blank">J.Salter@leeds.ac.uk</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div lang="EN-GB" link="blue" vlink="purple">
<div class="m_-8200844350416943973WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Hi,<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">[Hopefully Peter or someone will confirm whether 'secure.xml' is needed any more!]<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u>&nbsp;<u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Do you have a template file called 'secure.xml' in your install?<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">How does it compare with the 'default.xml' template?<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u>&nbsp;<u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Looking at the code in the bin/generate_apacheconf, the default template might get copied (but not all cases are covered - e.g. templates in a theme).<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">The javascript variables that differ between secure_auto.js and auto-3.3.15.js are now dynamically generated in [EPRINTS_ROOT]/lib/cfg.d/<a href="http://template_core.pl" target="_blank">templ<wbr>ate_core.pl</a><u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">So I *<b>think</b>* the secure template isn't needed any more.<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u>&nbsp;<u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">If secure.xml exists, and you remove/rename it, does it all work OK?<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u>&nbsp;<u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Cheers,<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">John<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u>&nbsp;<u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><b><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">From:</span></b><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">
<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@ecs.<wbr>soton.ac.uk</a> [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>]
<b>On Behalf Of </b>Mitocariu Emilian<br>
<b>Sent:</b> 27 September 2017 15:36<br>
<b>To:</b> <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
<b>Subject:</b> Re: [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage<u></u><u></u></span></p>
<div>
<div class="h5">
<p class="MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></p>
<div>
<p class="MsoNormal">Every index.html file from&nbsp;<span style="font-size:9.5pt">[EPRINTS_ROOT]/archives/[<wbr>ARCHIVEID]/html/en and other subdirectories contains these two lines:</span><u></u><u></u></p>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:9.5pt">&lt;script src=&quot;<a href="https://eprints.domain.com/javascript/secure_auto.js" target="_blank">https://eprints.domain.<wbr>com/javascript/secure_auto.js</a>&quot; type=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;!-- nope --&gt;&lt;/script&gt;</span><u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:9.5pt">&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;/javascript/auto-3.3.15.<wbr>js&quot;&gt;&lt;!--padder--&gt;&lt;/script&gt;</span><u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:9.5pt">I assume it should contain just one of the lines.</span><u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:9.5pt">Are these files generated with a template? Or what could make eprints to generate these files containing both those lines?&nbsp;</span><u></u><u></u></p>
</div>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></p>
<div>
<p class="MsoNormal">On Wed, Sep 27, 2017 at 2:43 PM, Mitocariu Emilian &lt;<a href="mailto:mitocariu.emilian@gmail.com" target="_blank">mitocariu.emilian@gmail.com</a>&gt; wrote:<u></u><u></u></p>
<blockquote style="border:none;border-left:solid #cccccc 1.0pt;padding:0cm 0cm 0cm 6.0pt;margin-left:4.8pt;margin-right:0cm">
<div>
<p class="MsoNormal">After a little investigation it seems that two javascript files are loaded: javascript/auto-3.3.15.js and javascript/secure_auto.js. Both contain the line &quot;document.observe('dom:loaded'<wbr>, function () { new Lightbox(); });&quot;.<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></p>
<div>
<p class="MsoNormal">On Wed, Sep 27, 2017 at 1:05 PM, Peter West &lt;<a href="mailto:pjw@repositoryservices.co.uk" target="_blank">pjw@repositoryservices.co.uk</a>&gt; wrote:<u></u><u></u></p>
<blockquote style="border:none;border-left:solid #cccccc 1.0pt;padding:0cm 0cm 0cm 6.0pt;margin-left:4.8pt;margin-right:0cm">
<p class="MsoNormal">Hi John<br>
is this caused by a secure.xml template causing a duplicate call?<br>
<br>
Thanks<br>
Peter<br>
<br>
On 27/09/17 10:38, John Salter wrote:<br>
&gt; OK - there is something else making the duplicated lightbox.<br>
&gt;<br>
&gt; I'm sure this has come up previously on the tech list, but I can't find<br>
&gt; any mention of it now.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; In the javascript/auto-3.3.15.js file, the following line initiates the<br>
&gt; lightbox:<br>
&gt;<br>
&gt; document.observe('dom:loaded', function () { new Lightbox(); });<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; Either there is another line also adding a 'new Lightbox();', or somehow<br>
&gt; the 'dom:loaded' event is being triggered twice.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; In the screenshot you have the browser development tools open. Do you<br>
&gt; know how to use this to debug javascript?<br>
&gt;<br>
&gt; If so, you could try and see what is calling the Lightbox code.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; Cheers,<br>
&gt;<br>
&gt; John<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; *From:*<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt; [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>] *On Behalf Of *Mitocariu<br>
&gt; Emilian<br>
&gt; *Sent:* 27 September 2017 09:59<br>
&gt; *To:* <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt; *Subject:* Re: [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; I have one<br>
&gt; file [EPRINTS_ROOT]/archives/[<wbr>ARCHIVEID]/cfg/static/<wbr>javascript/auto/90_local.js,<br>
&gt; but I'm guessing that comes with eprints, plus the file only contains a<br>
&gt; comment with some instructions.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; On Wed, Sep 27, 2017 at 11:30 AM, John Salter &lt;<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk" target="_blank">J.Salter@leeds.ac.uk</a><br>
&gt; &lt;mailto:<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk" target="_blank">J.Salter@leeds.ac.uk</a>&gt;&gt; wrote:<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;Hi,<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;I think what you're seeing is part of the 'lightbox' functionality.<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;You can see the repeated<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;div id=&quot;overlay&quot;&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;div id=&quot;lightbox&quot;&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;div id=&quot;overlay&quot;&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;div id=&quot;lightbox&quot;&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;in the screenshot you sent.<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;For some reason, the lightbox is being set up twice, but only the<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;first overlay (which is the black box) is being hidden.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;Do you have any custom javascript in<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;[EPRINTS_ROOT]/archives/[<wbr>ARCHIVEID]/cfg/static/<wbr>javascript/?<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;Cheers,<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;John<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*From:*<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;[mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>&gt;] *On Behalf Of<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*Mitocariu Emilian<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*Sent:* 27 September 2017 09:07<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*To:* <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a> &lt;mailto:<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech@ecs.<wbr>soton.ac.uk</a>&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*Subject:* [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;Hi,<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;I'm trying to migrate eprints from a server with ubuntu 10.04.4 and<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;eprints 3.3.7 to a new server with ubuntu 16.04.03 and eprints<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;3.3.15. I did the migration as described<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;here: <a href="https://wiki.eprints.org/w/Moving_a_repository" target="_blank">
https://wiki.eprints.org/w/<wbr>Moving_a_repository</a>, but i also ran<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;this command &quot;./bin/epadmin update myrepo&quot; after &quot;./bin/epadmin<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;upgrade myrepo&quot;.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;I set up a temporary domain to test the migration and when I visited<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;the webpage, about half of the page was black. I realised that the<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;eprints configuration file (cfg/cfg.d/<a href="http://10_core.pl" target="_blank">10_core.pl</a><br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;&lt;<a href="http://10_core.pl" target="_blank">http://10_core.pl</a>&gt;) still had the original domain set, not the<u></u><u></u></p>
<div>
<div>
<p class="MsoNormal">&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;temporary one, so I changed it with &quot;./bin/epadmin<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;config_core&lt;archivename&gt;&quot;, generated the new webpages and the black<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;overlay disappeared.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;The server is behind a proxy, so I generated a certificate on the<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;proxy and enabled HTTPS. Now the black overlay reappeared and I<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;can't get rid of it. I attached a print screen to this email for<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;more details.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;Does anyone know what causes the black overlay to appear and how can<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;i get rid of it?<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*** Options:<br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;<a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" target="_blank">
http://wiki.eprints.org/</a><br>
&gt;&nbsp; &nbsp; &nbsp;*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" target="_blank">
http://forum.eprints.org/</a><br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; *** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" target="_blank">
http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
&gt; *** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
&gt; *** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" target="_blank">
http://wiki.eprints.org/</a><br>
&gt; *** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" target="_blank">
http://forum.eprints.org/</a><br>
&gt;<br>
<br>
*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" target="_blank">
http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" target="_blank">
http://forum.eprints.org/</a><u></u><u></u></p>
</div>
</div>
</blockquote>
</div>
<p class="MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></p>
</div>
</div>
</div>
</blockquote>
</div>
<p class="MsoNormal"><u></u>&nbsp;<u></u></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<br>
*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">
http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">
http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">
http://wiki.eprints.org/</a><br>
*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">
http://forum.eprints.org/</a><br>
<br>
</blockquote>
</div>
<br>
</div>
</div>
</body>
</html>