<div dir="ltr">After a little investigation it seems that two javascript files are loaded: javascript/auto-3.3.15.js and javascript/secure_auto.js. Both contain the line &quot;document.observe(&#39;dom:loaded&#39;, function () { new Lightbox(); });&quot;.</div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">On Wed, Sep 27, 2017 at 1:05 PM, Peter West <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:pjw@repositoryservices.co.uk" target="_blank">pjw@repositoryservices.co.uk</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi John<br>
is this caused by a secure.xml template causing a duplicate call?<br>
<br>
Thanks<br>
Peter<br>
<span class=""><br>
On 27/09/17 10:38, John Salter wrote:<br>
&gt; OK - there is something else making the duplicated lightbox.<br>
&gt;<br>
&gt; I&#39;m sure this has come up previously on the tech list, but I can&#39;t find<br>
&gt; any mention of it now.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; In the javascript/auto-3.3.15.js file, the following line initiates the<br>
&gt; lightbox:<br>
&gt;<br>
&gt; document.observe(&#39;dom:loaded&#39;, function () { new Lightbox(); });<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; Either there is another line also adding a &#39;new Lightbox();&#39;, or somehow<br>
&gt; the &#39;dom:loaded&#39; event is being triggered twice.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; In the screenshot you have the browser development tools open. Do you<br>
&gt; know how to use this to debug javascript?<br>
&gt;<br>
&gt; If so, you could try and see what is calling the Lightbox code.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; Cheers,<br>
&gt;<br>
&gt; John<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
</span>&gt; *From:*<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt; [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>] *On Behalf Of *Mitocariu<br>
&gt; Emilian<br>
&gt; *Sent:* 27 September 2017 09:59<br>
&gt; *To:* <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt; *Subject:* Re: [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage<br>
<span class="">&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; I have one<br>
&gt; file [EPRINTS_ROOT]/archives/[<wbr>ARCHIVEID]/cfg/static/<wbr>javascript/auto/90_local.js,<br>
&gt; but I&#39;m guessing that comes with eprints, plus the file only contains a<br>
&gt; comment with some instructions.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; On Wed, Sep 27, 2017 at 11:30 AM, John Salter &lt;<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk">J.Salter@leeds.ac.uk</a><br>
</span><span class="">&gt; &lt;mailto:<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk">J.Salter@leeds.ac.uk</a>&gt;&gt; wrote:<br>
&gt;<br>
&gt;     Hi,<br>
&gt;<br>
&gt;     I think what you&#39;re seeing is part of the &#39;lightbox&#39; functionality.<br>
&gt;<br>
&gt;     You can see the repeated<br>
&gt;<br>
&gt;     &lt;div id=&quot;overlay&quot;…&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     &lt;div id=&quot;lightbox&quot;…&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     &lt;div id=&quot;overlay&quot;…&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     &lt;div id=&quot;lightbox&quot;…&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     in the screenshot you sent.<br>
&gt;<br>
&gt;     For some reason, the lightbox is being set up twice, but only the<br>
&gt;     first overlay (which is the black box) is being hidden.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     Do you have any custom javascript in<br>
&gt;     [EPRINTS_ROOT]/archives/[<wbr>ARCHIVEID]/cfg/static/<wbr>javascript/?<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     Cheers,<br>
&gt;<br>
&gt;     John<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
</span>&gt;     *From:*<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt;     &lt;mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
&gt;     [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a><br>
&gt;     &lt;mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>&gt;] *On Behalf Of<br>
&gt;     *Mitocariu Emilian<br>
&gt;     *Sent:* 27 September 2017 09:07<br>
&gt;     *To:* <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a> &lt;mailto:<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.<wbr>soton.ac.uk</a>&gt;<br>
&gt;     *Subject:* [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage<br>
<span class="">&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     Hi,<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     I&#39;m trying to migrate eprints from a server with ubuntu 10.04.4 and<br>
&gt;     eprints 3.3.7 to a new server with ubuntu 16.04.03 and eprints<br>
&gt;     3.3.15. I did the migration as described<br>
&gt;     here: <a href="https://wiki.eprints.org/w/Moving_a_repository" rel="noreferrer" target="_blank">https://wiki.eprints.org/w/<wbr>Moving_a_repository</a>, but i also ran<br>
&gt;     this command &quot;./bin/epadmin update myrepo&quot; after &quot;./bin/epadmin<br>
&gt;     upgrade myrepo&quot;.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     I set up a temporary domain to test the migration and when I visited<br>
&gt;     the webpage, about half of the page was black. I realised that the<br>
&gt;     eprints configuration file (cfg/cfg.d/<a href="http://10_core.pl" rel="noreferrer" target="_blank">10_core.pl</a><br>
</span>&gt;     &lt;<a href="http://10_core.pl" rel="noreferrer" target="_blank">http://10_core.pl</a>&gt;) still had the original domain set, not the<br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5">&gt;     temporary one, so I changed it with &quot;./bin/epadmin<br>
&gt;     config_core&lt;archivename&gt;&quot;, generated the new webpages and the black<br>
&gt;     overlay disappeared.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     The server is behind a proxy, so I generated a certificate on the<br>
&gt;     proxy and enabled HTTPS. Now the black overlay reappeared and I<br>
&gt;     can&#39;t get rid of it. I attached a print screen to this email for<br>
&gt;     more details.<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     Does anyone know what causes the black overlay to appear and how can<br>
&gt;     i get rid of it?<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;     *** Options:<br>
&gt;     <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
&gt;     *** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
&gt;     *** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
&gt;     *** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt;<br>
&gt; *** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
&gt; *** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
&gt; *** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
&gt; *** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
&gt;<br>
<br>
*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>