<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:#0563C1;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
p.msonormal0, li.msonormal0, div.msonormal0
        {mso-style-name:msonormal;
        mso-margin-top-alt:auto;
        margin-right:0cm;
        mso-margin-bottom-alt:auto;
        margin-left:0cm;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman",serif;}
span.EmailStyle18
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
span.EmailStyle19
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
span.EmailStyle20
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
span.EmailStyle21
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
span.EmailStyle22
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:#1F497D;}
span.EmailStyle23
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="EN-GB" link="#0563C1" vlink="#954F72">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">Hi guys,<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">Okay, so I&#8217;ve checked in ps aux and server-status, checked what groups my users are running at.<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">I&#8217;ve tried Apache running under www-data and eprints, both of which are members of the eprints and www-data groups (as far as I can tell running groups &lt;username&gt; from the command line) and I&#8217;m getting
 the issue with both. Server-status isn&#8217;t really telling me anything, unless I&#8217;m reading it wrong, but ps aux gives me this chunk relating to Apache:<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">root&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2369&nbsp; 9.1&nbsp; 1.5 435440 124976 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Ss&nbsp;&nbsp; 14:15&nbsp;&nbsp; 0:01 /usr/sbin/apache2 -k start<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">www-data&nbsp; 2375&nbsp; 0.0&nbsp; 1.2 435464 104764 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; S&nbsp;&nbsp;&nbsp; 14:15&nbsp;&nbsp; 0:00 /usr/sbin/apache2 -k start<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">www-data&nbsp; 2376&nbsp; 0.0&nbsp; 1.2 435464 104764 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; S&nbsp;&nbsp;&nbsp; 14:15&nbsp;&nbsp; 0:00 /usr/sbin/apache2 -k start<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">www-data&nbsp; 2377&nbsp; 0.0&nbsp; 1.2 435464 104764 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; S&nbsp;&nbsp;&nbsp; 14:15&nbsp;&nbsp; 0:00 /usr/sbin/apache2 -k start<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">www-data&nbsp; 2378&nbsp; 0.0&nbsp; 1.2 435464 104764 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; S&nbsp;&nbsp;&nbsp; 14:15&nbsp;&nbsp; 0:00 /usr/sbin/apache2 -k start<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">www-data&nbsp; 2379&nbsp; 0.0&nbsp; 1.2 435464 104764 ?&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; S&nbsp;&nbsp;&nbsp; 14:15&nbsp;&nbsp; 0:00 /usr/sbin/apache2 -k start<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">So, I&#8217;m currently running apache as www-data and changing this to eprints is reflected in ps aux, however I&#8217;m wondering if there is an issue with the entry for root, if that&#8217;s somehow overriding
 the other permissions?<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">Other than that I&#8217;m not sure where to look unless it&#8217;s a firewall issue on the server, in which case I&#8217;ll need to go talk to our ICT team.<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US">Andrew<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:EN-US"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
<div>
<div style="border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal"><b><span lang="EN-US">From:</span></b><span lang="EN-US"> eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk]
<b>On Behalf Of </b>Vials Moore, Adam<br>
<b>Sent:</b> 14 July 2017 15:57<br>
<b>To:</b> eprints-tech@ecs.soton.ac.uk<br>
<b>Subject:</b> Re: [EP-tech] FW: Issues uploading files<o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black">Hey<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black">I second what Lizz has just said, also we found that there were initially differences depending on whether start up had been done by an init.d script or by a command line apachectl so that might
 be worth looking into to . .&nbsp;<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black">I.e. Check your apache process on both the server level (ps aux) and status (my-server.com/server-status if you&#8217;ve got mod.status which I highly recommend)<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black">Adam<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black">For example:<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><a href="https://mediatemple.net/community/products/dv/204404734/how-do-i-enable-the-server-status-page-on-my-server"><span style="font-size:10.5pt">https://mediatemple.net/community/products/dv/204404734/how-do-i-enable-the-server-status-page-on-my-server</span></a><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div style="border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal"><b><span style="color:black">From: </span></b><span style="color:black">&lt;</span><a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a><span style="color:black">&gt; on behalf of &quot;Lizz uk&gt;&quot; &lt;</span><a href="mailto:e.jennings@bath.ac.uk">e.jennings@bath.ac.uk</a><span style="color:black">&gt;<br>
<b>Reply-To: </b>&quot;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><span style="color:black">&quot; &lt;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><span style="color:black">&gt;<br>
<b>Date: </b>Friday, 14 July 2017 at 14:42<br>
<b>To: </b>&quot;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><span style="color:black">&quot; &lt;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><span style="color:black">&gt;<br>
<b>Subject: </b>Re: [EP-tech] FW: Issues uploading files<o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:10.5pt;color:black"><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>
</div>
<div>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">Is the apache user in the eprints group?</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">We found that for fewest errors, the apache user and the eprints user need to be in each other&#8217;s groups.</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">Lizz</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<div>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">--</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Lizz Jennings BA MSc ACLIP MCLIP (Revalidated 2017)</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Research Data Librarian (Systems)</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">The Library 4.10, University of Bath, Bath, BA2 7AY UK</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="SV" style="color:#1F497D">Ext. 3570 (External 01225 383570)</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><a href="mailto:E.Jennings@bath.ac.uk"><span lang="SV">E.Jennings@bath.ac.uk</span></a><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">Research Data Management:
</span><a href="http://www.bath.ac.uk/research/data"><span style="mso-fareast-language:EN-US">http://www.bath.ac.uk/research/data</span></a><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D;mso-fareast-language:EN-US">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<div>
<div style="border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal"><b><span lang="EN-US" style="color:black">From:</span></b><span lang="EN-US" style="color:black">
</span><a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black"> [</span><a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">]
<b>On Behalf Of </b>Andrew Beeken<br>
<b>Sent:</b> 14 July 2017 13:23<br>
<b>To:</b> </span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black"><br>
<b>Subject:</b> Re: [EP-tech] FW: Issues uploading files</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal"><span style="color:black">&nbsp;<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:black;mso-fareast-language:EN-US">Hmm, I thought it might have been a permissions issue. I checked the folders and saw that the new ones being created under disk0 were being set to user www-data. I checked in the envvars
 and apache was running as www-data. Changed it to eprints, restarted apache but still nothing. It&#8217;s not even creating new folders under disk0. Chowned all the existing folders to eprints:eprints, perms are drwxrwsr-x. Checked the error log and I&#8217;m not seeing
 anything in there. It&#8217;s odd, I&#8217;m not sure where to look next.</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:black;mso-fareast-language:EN-US">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<div>
<div style="border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal"><b><span lang="EN-US" style="color:black">From:</span></b><span lang="EN-US" style="color:black">
</span><a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black"> [</span><a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">]
<b>On Behalf Of </b>Adam Field<br>
<b>Sent:</b> 12 July 2017 11:16<br>
<b>To:</b> </span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black"><br>
<b>Subject:</b> Re: [EP-tech] FW: Issues uploading files</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal"><span style="color:black">&nbsp;<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">Things to investigate:</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ls -l &lt;eprints_root&gt;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ls -l &lt;eprints_root&gt;/archives/&lt;archive_id&gt;/documents</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ls -l &lt;eprints_root&gt;/archives/&lt;archive_id&gt;/documents/&lt;path for the eprint id you&#8217;re failing to upload to&gt;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Check user, group and permissions</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Next, check what user the apache process is running as.&nbsp; This is in the apache configuration file.&nbsp; Its location varies depending on what distribution it&#8217;s in.&nbsp; Compare that user to
 the user in the permissions above.</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Next, use:</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; df -h</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &#8230;to check that you have adequate disk space (it&#8217;s almost certainly not that -- you&#8217;d have other issues if it were).</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Actually, before you even to that, it&#8217;s probably a good bet to check the apache error log to see if you can get any clues there.&nbsp; If apache is complaining at you, it&#8217;s probably an issue
 with the server.&nbsp; Again, the location of the error log varies by server, but it&#8217;s a default anyway and may be overridden by the config.&nbsp; Check your apache configuration to see where the error log is being stored.&nbsp; It might be /var/log/apach/error.log -- you&#8217;ll
 probably need to be root to see it.&nbsp; The &#8216;tail -f &lt;error_log_full_path&gt;&#8217; command is your friend.&nbsp; It&#8217;ll show you the most recent entries in the log, and then display them as they come in.&nbsp; Run that command and then try to upload a file, see what the error
 it.&nbsp; It&#8217;s likely to be lots of lines.&nbsp; You sorta need to read all of them to see if you can find the critical line that gives you the clue -- it&#8217;s likely to be the first or second line, but it might be buried.&nbsp; Note that a problem like this causes knock-on
 issues, so there may be lots of sifting to do.</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">--</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">Adam</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<div style="border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><b><span lang="EN-US" style="color:black">From:
</span></b><span lang="EN-US" style="color:black">&lt;</span><a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">&gt; on behalf of Andrew Beeken &lt;</span><a href="mailto:anbeeken@lincoln.ac.uk"><span lang="EN-US">anbeeken@lincoln.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">&gt;<br>
<b>Reply-To: </b>&lt;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">&gt;<br>
<b>Date: </b>Wednesday, 12 July 2017 10:45<br>
<b>To: </b>&quot;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">&quot; &lt;</span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black">&gt;<br>
<b>Subject: </b>[EP-tech] FW: Issues uploading files</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">Any thoughts on this as well? I&#8217;ve tested it again and I&#8217;m not getting an error through file upload however if I try to add a file from URL I&#8217;m getting a &#8220;document creation
 failed&#8221; error. I&#8217;m not sure if it&#8217;s a permissions issue or a server issue (firewall etc)</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">Andrew</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<div>
<div style="border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><b><span lang="EN-US" style="color:black">From:</span></b><span lang="EN-US" style="color:black"> Andrew Beeken
<br>
<b>Sent:</b> 23 June 2017 12:15<br>
<b>To:</b> </span><a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk"><span lang="EN-US">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</span></a><span lang="EN-US" style="color:black"><br>
<b>Subject:</b> Issues uploading files</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">Hello all,</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">Another problematic one &#8211; I can&#8217;t seem to upload files to my new repository. On doing an upload it briefly brings up the progress bar which then promptly vanishes. For info,
 I&#8217;m trying to upload a &#8220;test.pdf&#8221; file which is fairly small, only containing the word test, that I have in reserve for this kind of occasion. I&#8217;ve checked folder permissions and they&#8217;re all eprints:eprints, and as I&#8217;m not getting an error I&#8217;m not sure where
 the problem may lie. The only thing I can think of is that I notice the EPrint ID index has started at 1 after importing my EPrints (via a direct database import) so I&#8217;m not sure if there&#8217;s a way to start indexing after the most recent EPrint ID? The document
 problem seems to be some kind of permissions thing to me, though.</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">&nbsp;</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="color:black">Andrew</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
<div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="font-size:10.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black"><br>
<b>The University of Lincoln, located in the heart of the city of Lincoln, has established an international reputation based on high student satisfaction, excellent graduate employment and world-class research.</b></span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="font-size:7.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black"><br>
The information in this e-mail and any attachments may be confidential. If you have received this email in error please notify the sender immediately and remove it from your system. Do not disclose the contents to another person or take copies.<br>
<br>
Email is not secure and may contain viruses. The University of Lincoln makes every effort to ensure email is sent without viruses, but cannot guarantee this and recommends recipients take appropriate precautions.<br>
<br>
The University may monitor email traffic data and content in accordance with its policies and English law. Further information can be found at:
</span><a href="http://www.lincoln.ac.uk/legal"><span lang="EN-US" style="font-size:7.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif">http://www.lincoln.ac.uk/legal</span></a><span lang="EN-US" style="font-size:7.5pt;font-family:&quot;Arial&quot;,sans-serif;color:black">.</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
<p class="MsoNormal" style="margin-left:36.0pt"><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black">*** Options:
</span><a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech"><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</span></a><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black">
 *** Archive: </span><a href="http://www.eprints.org/tech.php/"><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif">http://www.eprints.org/tech.php/</span></a><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black">
 *** EPrints community wiki: </span><a href="http://wiki.eprints.org/"><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif">http://wiki.eprints.org/</span></a><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black">
 *** EPrints developers Forum: </span><a href="http://forum.eprints.org/"><span lang="EN-US" style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif">http://forum.eprints.org/</span></a><span style="font-size:12.0pt;font-family:&quot;Times New Roman&quot;,serif;color:black">
</span><span style="color:black"><o:p></o:p></span></p>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>