<div dir="ltr">Hello,<div>no, I didn&#39;t receive any suggestion.</div><div>But now at least I can read an error log.</div><div>So, I verified my plugin and is in sync with github repo.</div><div><br></div><div>I verified all connection parameters and set up the script to make tests on datacite: </div><div><div>$c-&gt;{datacitedoi}{prefix} = &quot;10.5072&quot;;</div><div>$c-&gt;{datacitedoi}{apiurl} = &quot;<a href="https://mds.test.datacite.org">https://mds.test.datacite.org</a>&quot;;<br></div></div><div><br></div><div>then I restarted the indexer.<br></div><div><br></div><div>Now when I try to coin a DOI the indexer.log add this message</div><div><br></div><div>[urn:uuid:86176f74-3e5f-466c-8680-94b13876b8ff] Event::DataCiteEvent::datacite_doi: Error during execution: XML::LibXML::Node::appendChild() -- nNode is not a blessed SV reference at /usr/share/eprints3/archives/sire/cfg/plugins/EPrints/Plugin/Export/DataCiteXML.pm line 73. <br></div><div><br></div><div>Thanks</div><div>Alfedo</div><div><br></div><div><br></div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">2017-06-13 22:43 GMT+02:00 Tomasz Neugebauer <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:Tomasz.Neugebauer@concordia.ca" target="_blank">Tomasz.Neugebauer@concordia.ca</a>&gt;</span>:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">





<div lang="EN-CA" link="blue" vlink="purple">
<div class="m_6179407909720496345WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">I hope that Alfredo received some help from back in April, I didn’t see it on the list. 
<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">I found installing the DataCite plugin difficult as well. I got it work eventually, but it was not trivial.
<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">I think that the Bazaar plugin is probably out of synch with all the fixes that were applied in the last year or so to the github code.<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Here is a couple of points to remember when troubleshooting DataCite plugin (something I was doing today):<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u> <u></u></span></p>
<p class="m_6179407909720496345MsoListParagraph"><u></u><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><span>1)<span style="font:7.0pt &quot;Times New Roman&quot;">     
</span></span></span><u></u><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">The indexer does much of the work, so if you make a change to the DataCite Event script, you have to restart the indexer before you see a change.  Today,
 I had to make a change to accommodate this issue: <a href="https://github.com/eprintsug/DataCiteDoi/issues/13" target="_blank">
https://github.com/eprintsug/<wbr>DataCiteDoi/issues/13</a> for example, since I was minting a DOI for an item with a title in French.<u></u><u></u></span></p>
<p class="m_6179407909720496345MsoListParagraph"><u></u><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><span>2)<span style="font:7.0pt &quot;Times New Roman&quot;">     
</span></span></span><u></u><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">The error/logging for minting seems mostly to be stored with the indexer.log in var folder.<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u> <u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Thanks to David for flagging issue 13!  I spent half the day trying to figure this one out before I found the issue post.  <u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u> <u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d">Tomasz<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u> <u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif;color:#1f497d"><u></u> <u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><b><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif">From:</span></b><span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;font-family:&quot;Calibri&quot;,sans-serif"> <a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@ecs.<wbr>soton.ac.uk</a> [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-bounces@<wbr>ecs.soton.ac.uk</a>]
<b>On Behalf Of </b>Alfredo Cosco<br>
<b>Sent:</b> April-10-17 3:33 AM<br>
<b>To:</b> <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
<b>Subject:</b> [EP-tech] DataCite Doi Plugin<u></u><u></u></span></p><div><div class="h5">
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
<div>
<p class="MsoNormal">Hi all,<u></u><u></u></p>
<div>
<p class="MsoNormal">i&#39;m trying to configure DataCite Doi plugin found on eprintsug github page:<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><a href="https://github.com/eprintsug/DataCiteDoi" target="_blank">https://github.com/eprintsug/<wbr>DataCiteDoi</a><u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">The plugin seems correctly installed, the button to coin a DOI appears but seems that it doesn&#39;t work.<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">I  set the plugin with the test API address:<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><a href="https://mds.test.datacite.org" target="_blank">https://mds.test.datacite.org</a><u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">I set it with my datacite user and pw. <u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">But new DOIs do not appear in the list of generated DOI.<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">Please help me.<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">Thanks,<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal">Alfredo<u></u><u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
<div>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p>
</div>
</div>
</div></div></div>
</div>

<br>*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.<wbr>uk/mailman/listinfo/eprints-<wbr>tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.<wbr>php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>