<div dir="ltr"><div><div><div><div><div>Hi all,<br>tnx for your answers, at the moment I&#39;m still at the starting point.  Erasing cookies made no difference, I&#39;ve also had a try on different clients (different s.o. win linux mac) and different versions of browser, but still the same...I&#39;m able to log only by firefox.<br></div>I&#39;ve also checked that all requests and responses where on http and not mixed http/https...and it was only http.<br></div>The point is, am I the only one experimenting this mess?<br></div><br>P.S.<br><br>In the meantime I&#39;ve also installed from scratch a new ubuntu 14.10 server edition (base conf only added LAMP), and started on it a new eprints 3.3.14 installation process : again the same.<br></div><br></div>tnx for any help<br><div><div><div><div><div><div><div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">2015-06-23 1:31 GMT+02:00  <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:eprints-tech-request@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">eprints-tech-request@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;</span>:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left:1px solid rgb(204,204,204);padding-left:1ex">Send Eprints-tech mailing list submissions to<br>
        <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
<br>
To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit<br>
        <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
or, via email, send a message with subject or body &#39;help&#39; to<br>
        <a href="mailto:eprints-tech-request@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-request@ecs.soton.ac.uk</a><br>
<br>
You can reach the person managing the list at<br>
        <a href="mailto:eprints-tech-owner@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-owner@ecs.soton.ac.uk</a><br>
<br>
When replying, please edit your Subject line so it is more specific<br>
than &quot;Re: Contents of Eprints-tech digest...&quot;<br>
<br>
<br>
Today&#39;s Topics:<br>
<br>
   1. Re: EPrints ACL&#39;s status (EPACL or alternatives) (John Salter)<br>
   2.  problems on chrome and firefox on eprints 3.3.14 (massimo gessa)<br>
   3. Re: problems on chrome and firefox on eprints 3.3.14 (Field A.N.)<br>
   4. Re: problems on chrome and firefox on eprints 3.3.14 (John Salter)<br>
   5.  Problem with the style sheet zzz_local.css (Edwin Gamez)<br>
   6. Re: Problem with the style sheet zzz_local.css (Matthew Brady)<br>
<br>
<br>
----------------------------------------------------------------------<br>
<br>
Message: 1<br>
Date: Mon, 22 Jun 2015 15:55:00 +0000<br>
From: John Salter &lt;<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk">J.Salter@leeds.ac.uk</a>&gt;<br>
Subject: [EP-tech] Re: EPrints ACL&#39;s status (EPACL or alternatives)<br>
To: &quot;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&quot; &lt;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
Message-ID:<br>
        &lt;<a href="mailto:AMSPR03MB3602B6B6C5975187264454EC4A10@AMSPR03MB360.eurprd03.prod.outlook.com">AMSPR03MB3602B6B6C5975187264454EC4A10@AMSPR03MB360.eurprd03.prod.outlook.com</a>&gt;<br>
<br>
Content-Type: text/plain; charset=&quot;utf-8&quot;<br>
<br>
Hi,<br>
Thanks for your interest in this.<br>
John B and I have got the end of this week, and all next week block-booked to work on this :o)<br>
<br>
We&#39;re close to a functioning system - it will work (but it might not look pretty).<br>
<br>
If you have specific requirements (specifically around what systems you&#39;d like to be able to authorise a user - LDAP / Shibboleth / OpenID type stuff), let us know - it may be something we&#39;ve covered, or it might be something that will help us complete the picture!<br>
<br>
Cheers,<br>
John<br>
<br>
-----Original Message-----<br>
From: <a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a> [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a>] On Behalf Of George Mamalakis<br>
Sent: 22 June 2015 16:33<br>
To: <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
Subject: [EP-tech] EPrints ACL&#39;s status (EPACL or alternatives)<br>
<br>
Hello everyone,<br>
<br>
I&#39;ve read about EPrints ACL support in<br>
<a href="http://wiki.eprints.org/w/EPrints_User_Group_2015-01-13" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/w/EPrints_User_Group_2015-01-13</a>. It seems that<br>
this project is a work-in-progress. Does anybody know what its status<br>
(EPACL) is at the moment and if/when it will be available as a plugin?<br>
If not, are there any other alternatives that allow finer grain<br>
privileges in EPrints? I&#39;ve seen that some of EPACL developers are<br>
posting in this list, so I assume that an &quot;authoritative&quot; answer could<br>
be provided :).<br>
<br>
Thanks all in advance,<br>
<br>
George.<br>
<br>
--<br>
George Mamalakis<br>
<br>
IT and Security Officer,<br>
Electrical and Computer Engineer (Aristotle Univ. of Thessaloniki),<br>
PhD (Aristotle Univ. of Thessaloniki),<br>
MSc (Imperial College of London)<br>
<br>
School of Electrical and Computer Engineering<br>
Aristotle University of Thessaloniki<br>
<br>
phone number : <a href="tel:%2B30%20%282310%29%20994379" value="+302310994379">+30 (2310) 994379</a><br>
<br>
<br>
*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
<br>
<br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 2<br>
Date: Mon, 22 Jun 2015 17:59:32 +0200<br>
From: massimo gessa &lt;<a href="mailto:massimogessa@gmail.com">massimogessa@gmail.com</a>&gt;<br>
Subject: [EP-tech]  problems on chrome and firefox on eprints 3.3.14<br>
To: <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
Message-ID:<br>
        &lt;CAJKENmxN+_eu30JqYMs-4A20tQVUgeC6kvnkbFm8cPPduX+V=<a href="mailto:A@mail.gmail.com">A@mail.gmail.com</a>&gt;<br>
Content-Type: text/plain; charset=&quot;utf-8&quot;<br>
<br>
Hi all,<br>
I&#39;m new in eprints, I&#39;ve just installed a 3.3.14 version on a fresh<br>
installed ubuntu server.<br>
<br>
I&#39;ve followed this:<br>
<a href="http://wiki.eprints.org/w/Installing_EPrints_3_via_apt_%28Debian/Ubuntu%29" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/w/Installing_EPrints_3_via_apt_%28Debian/Ubuntu%29</a><br>
<br>
No customizations on this installation yet.<br>
<br>
After installation every thing works like a charm on firefox, but if I call<br>
the same installation from chrome or explorer, i&#39;m not able to log in at<br>
all.<br>
<br>
I mean, in firefox I&#39;m able to log in and admin the system. If I try to log<br>
in using chrome, it does not log me (of course I&#39;m using the same<br>
credentials, and if I type wrong credentials I get an error message, but if<br>
I type the right ones it does not log).<br>
<br>
Any idea? is it a miss configuration on my side,  some sort of bug...or<br>
what else?<br>
<br>
Tnx in advance, looking forward for a kindly answer<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20150622/e655d953/attachment-0001.html" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20150622/e655d953/attachment-0001.html</a><br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 3<br>
Date: Mon, 22 Jun 2015 17:01:55 +0100<br>
From: &quot;Field A.N.&quot; &lt;<a href="mailto:af05v@ecs.soton.ac.uk">af05v@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
Subject: [EP-tech] Re: problems on chrome and firefox on eprints<br>
        3.3.14<br>
To: <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
Message-ID: &lt;<a href="mailto:390B04E6-1024-4DA5-847C-ED66F9F23939@ecs.soton.ac.uk">390B04E6-1024-4DA5-847C-ED66F9F23939@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii<br>
<br>
Does it make a difference if you erase your cookies?<br>
<br>
--<br>
Adam Field<br>
Business Relationship Manager and Community Lead<br>
EPrints Services<br>
<a href="tel:%2B44%20%280%2923%208059%208814" value="+442380598814">+44 (0)23 8059 8814</a><br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
On 22 Jun 2015, at 16:59, massimo gessa wrote:<br>
<br>
&gt; Hi all,<br>
&gt; I&#39;m new in eprints, I&#39;ve just installed a 3.3.14 version on a fresh installed ubuntu server.<br>
&gt;<br>
&gt; I&#39;ve followed this:<br>
&gt; <a href="http://wiki.eprints.org/w/Installing_EPrints_3_via_apt_%28Debian/Ubuntu%29" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/w/Installing_EPrints_3_via_apt_%28Debian/Ubuntu%29</a><br>
&gt;<br>
&gt; No customizations on this installation yet.<br>
&gt;<br>
&gt; After installation every thing works like a charm on firefox, but if I call the same installation from chrome or explorer, i&#39;m not able to log in at all.<br>
&gt;<br>
&gt; I mean, in firefox I&#39;m able to log in and admin the system. If I try to log in using chrome, it does not log me (of course I&#39;m using the same credentials, and if I type wrong credentials I get an error message, but if I type the right ones it does not log).<br>
&gt;<br>
&gt; Any idea? is it a miss configuration on my side,  some sort of bug...or what else?<br>
&gt;<br>
&gt; Tnx in advance, looking forward for a kindly answer<br>
&gt; *** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
&gt; *** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.php/</a><br>
&gt; *** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
&gt; *** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
<br>
<br>
<br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 4<br>
Date: Mon, 22 Jun 2015 16:10:38 +0000<br>
From: John Salter &lt;<a href="mailto:J.Salter@leeds.ac.uk">J.Salter@leeds.ac.uk</a>&gt;<br>
Subject: [EP-tech] Re: problems on chrome and firefox on eprints<br>
        3.3.14<br>
To: &quot;&#39;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&#39;&quot; &lt;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
Message-ID:<br>
        &lt;<a href="mailto:AMSPR03MB36056F537266971C83C2822C4A10@AMSPR03MB360.eurprd03.prod.outlook.com">AMSPR03MB36056F537266971C83C2822C4A10@AMSPR03MB360.eurprd03.prod.outlook.com</a>&gt;<br>
<br>
Content-Type: text/plain; charset=&quot;utf-8&quot;<br>
<br>
Also, make sure you&#39;re staying on the same protocol - e.g. http or https.<br>
I think that if you log in over https, but end up on a http page, it can look like you&#39;re not logged in?<br>
<br>
Cheers,<br>
John<br>
<br>
-----Original Message-----<br>
From: <a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a> [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a>] On Behalf Of Field A.N.<br>
Sent: 22 June 2015 17:02<br>
To: <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
Subject: [EP-tech] Re: problems on chrome and firefox on eprints 3.3.14<br>
<br>
Does it make a difference if you erase your cookies?<br>
<br>
--<br>
Adam Field<br>
Business Relationship Manager and Community Lead<br>
EPrints Services<br>
<a href="tel:%2B44%20%280%2923%208059%208814" value="+442380598814">+44 (0)23 8059 8814</a><br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
On 22 Jun 2015, at 16:59, massimo gessa wrote:<br>
<br>
&gt; Hi all,<br>
&gt; I&#39;m new in eprints, I&#39;ve just installed a 3.3.14 version on a fresh installed ubuntu server.<br>
&gt;<br>
&gt; I&#39;ve followed this:<br>
&gt; <a href="http://wiki.eprints.org/w/Installing_EPrints_3_via_apt_%28Debian/Ubuntu%29" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/w/Installing_EPrints_3_via_apt_%28Debian/Ubuntu%29</a><br>
&gt;<br>
&gt; No customizations on this installation yet.<br>
&gt;<br>
&gt; After installation every thing works like a charm on firefox, but if I call the same installation from chrome or explorer, i&#39;m not able to log in at all.<br>
&gt;<br>
&gt; I mean, in firefox I&#39;m able to log in and admin the system. If I try to log in using chrome, it does not log me (of course I&#39;m using the same credentials, and if I type wrong credentials I get an error message, but if I type the right ones it does not log).<br>
&gt;<br>
&gt; Any idea? is it a miss configuration on my side,  some sort of bug...or what else?<br>
&gt;<br>
&gt; Tnx in advance, looking forward for a kindly answer<br>
&gt; *** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
&gt; *** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.php/</a><br>
&gt; *** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
&gt; *** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
<br>
<br>
*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" rel="noreferrer" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
*** EPrints developers Forum: <a href="http://forum.eprints.org/" rel="noreferrer" target="_blank">http://forum.eprints.org/</a><br>
<br>
<br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 5<br>
Date: Mon, 22 Jun 2015 11:31:38 -0600<br>
From: Edwin Gamez &lt;<a href="mailto:edwingamez19@gmail.com">edwingamez19@gmail.com</a>&gt;<br>
Subject: [EP-tech]  Problem with the style sheet zzz_local.css<br>
To: <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
Message-ID:<br>
        &lt;CAHwOVvQ8t5Xcw2hHYe5PVPmW9aty-d+49PdfP=<a href="mailto:sbUACqDCTtqQ@mail.gmail.com">sbUACqDCTtqQ@mail.gmail.com</a>&gt;<br>
Content-Type: text/plain; charset=&quot;utf-8&quot;<br>
<br>
Hi people.<br>
<br>
I&#39;m changing the css style in my eprints repository using the file in<br>
/eprints/archive_id/cfg/static/style/auto/zzz_local.css , but when i saved<br>
the changes, nothing happens.<br>
<br>
How can i resolve this?<br>
<br>
Thanks!!<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20150622/564fabd8/attachment-0001.html" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20150622/564fabd8/attachment-0001.html</a><br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
Message: 6<br>
Date: Mon, 22 Jun 2015 22:59:24 +0000<br>
From: Matthew Brady &lt;<a href="mailto:Matthew.Brady@usq.edu.au">Matthew.Brady@usq.edu.au</a>&gt;<br>
Subject: [EP-tech] Re: Problem with the style sheet zzz_local.css<br>
To: &quot;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&quot; &lt;<a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;<br>
Message-ID:<br>
        &lt;<a href="mailto:193213813BA6574FBB1FEF6FD0D527D2408B805D@EXCH-MBX-PRD-T2.usq.edu.au">193213813BA6574FBB1FEF6FD0D527D2408B805D@EXCH-MBX-PRD-T2.usq.edu.au</a>&gt;<br>
Content-Type: text/plain; charset=&quot;utf-8&quot;<br>
<br>
Hi Edwin,<br>
<br>
More than likely, your browser has cached the all in one output css file (auto-3.3.10.css) that gets sent out by the ePrints server, and your changes haven?t been picked up as the filename of that css file hasn?t changed.<br>
<br>
We ran across the same thing, and a force reload of all content fixed it.<br>
<br>
In the longer term, we implemented a versioning fix, that alters the filename in the template,<br>
<br>
e.g the default eprints install pumps out something similar to this in the html content<br>
<br>
<br>
            &lt;link rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; href=&quot;/style/auto-3.3.10.css&quot; /&gt;<br>
<br>
            &lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;/javascript/auto-3.3.10.js&quot;&gt;&lt;!--padder--&gt;&lt;/script&gt;<br>
<br>
<br>
Our fixed template, now pushes out<br>
<br>
            &lt;link rel=&quot;stylesheet&quot; type=&quot;text/css&quot; href=&quot;/style/auto-3.3.10.css?v=10.25b&quot; /&gt;<br>
<br>
            &lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;/javascript/auto-3.3.10.js?v=10.25b&quot;&gt;&lt;!--padder--&gt;&lt;/script&gt;<br>
<br>
<br>
This allows us to force all browsers to load the updated file, even though the filename itself doesn?t change.<br>
<br>
Cheers.<br>
<br>
Matt<br>
<br>
From: <a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a> [mailto:<a href="mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk</a>] On Behalf Of Edwin Gamez<br>
Sent: Tuesday, 23 June 2015 3:32 AM<br>
To: <a href="mailto:eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
Subject: [EP-tech] Problem with the style sheet zzz_local.css<br>
<br>
Hi people.<br>
<br>
I&#39;m changing the css style in my eprints repository using the file in /eprints/archive_id/cfg/static/style/auto/zzz_local.css , but when i saved the changes, nothing happens.<br>
<br>
How can i resolve this?<br>
<br>
Thanks!!<br>
<br>
<br>
_____________________________________________________________<br>
This email (including any attached files) is confidential and is for the intended recipient(s) only. If you received this email by mistake, please, as a courtesy, tell the sender, then delete this email.<br>
<br>
The views and opinions are the originator&#39;s and do not necessarily reflect those of the University of Southern Queensland. Although all reasonable precautions were taken to ensure that this email contained no viruses at the time it was sent we accept no liability for any losses arising from its receipt.<br>
<br>
The University of Southern Queensland is a registered provider of education with the Australian Government.<br>
(CRICOS Institution Code QLD 00244B / NSW 02225M, TEQSA PRV12081 )<br>
<br>
-------------- next part --------------<br>
An HTML attachment was scrubbed...<br>
URL: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20150622/a928b17c/attachment.html" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20150622/a928b17c/attachment.html</a><br>
<br>
------------------------------<br>
<br>
_______________________________________________<br>
Eprints-tech mailing list<br>
<a href="mailto:Eprints-tech@ecs.soton.ac.uk">Eprints-tech@ecs.soton.ac.uk</a><br>
<a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" rel="noreferrer" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
<br>
<br>
End of Eprints-tech Digest, Vol 81, Issue 25<br>
********************************************<br>
</blockquote></div><br></div></div></div></div></div></div></div></div></div>