<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN">
<html><body style='font-family: Verdana,Geneva,sans-serif'>
<p>Hi Lizz,</p>
<p>I'm not a specialist of IE and related issues (always trying to run away from it), but check your template has:</p>
<p><span>&lt;meta </span><span class="html-attribute-name">http-equiv</span><span>="</span><span class="html-attribute-value">X-UA-Compatible</span><span>" </span><span class="html-attribute-name">content</span><span>="</span><span class="html-attribute-value">IE=edge</span><span>" /&gt;</span></p>
<p>as the first tag under &lt;head&gt;</p>
<p>Otherwise try to spot any javascript-related issues whilst loading the page?</p>
<p>Seb</p>
<p>On 08.12.2014 12:54, Lizz Jennings wrote:</p>
<blockquote type="cite" style="padding-left:5px; border-left:#1010ff 2px solid; margin-left:5px"><!-- html ignored --><!-- head ignored --><!-- meta ignored -->
<pre>Hi all,

I thought I'd broken this, but actually have gone to my live system 
where I haven't messed around with the uploads and I'm getting the same 
behaviour, so thought I'd ask if anyone else is having trouble with this.

My live system is running 3.3.11 (test is 3.3.12) with the ReCollect 
plugin for data.

In Internet Explorer (11), I am getting two weird problems with file 
uploads:

1)  It spawns an extra progress bar for no reason and then wonders why 
it can't find the related imaginary file

2)  It includes the whole file path rather than just the file name

I can't see anything on github that fixes these, is it just me or is 
this happening elsewhere?

Lizz
</pre>
</blockquote>
<p>&nbsp;</p>
<div>&nbsp;</div>
</body></html>