<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"><meta name=Generator content="Microsoft Word 14 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Tahoma;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
@font-face
        {font-family:Consolas;
        panose-1:2 11 6 9 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman","serif";
        color:black;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
pre
        {mso-style-priority:99;
        mso-style-link:"HTML Preformatted Char";
        margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:10.0pt;
        font-family:"Courier New";
        color:black;}
span.HTMLPreformattedChar
        {mso-style-name:"HTML Preformatted Char";
        mso-style-priority:99;
        mso-style-link:"HTML Preformatted";
        font-family:Consolas;
        color:black;}
span.EmailStyle19
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body bgcolor=white lang=EN-GB link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>I think that when a user is logged in, the ‘Create Account’ screen is not accessible (as the user already has an account – as they are logged in!).<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>When the account is confirmed, and you are on the ‘You may not perform that action’ screen, try changing the URL to <a href="http://your.repo/cgi/users/home">http://your.repo/cgi/users/home</a><o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'> - does this result in the same message?<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>Does the toolbar look like a user is logged in (e.g. there isn’t a ‘Create Account’ or ‘Register’ link, but there is a ‘Logout’ or ‘Logged in as…’ link).<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>It sound like the ‘FirstTool’ isn’t properly set – I think this should default to the Manage Deposits screen?<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>Cheers,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>John<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><div><div style='border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm'><p class=MsoNormal><b><span lang=EN-US style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif";color:windowtext'>From:</span></b><span lang=EN-US style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif";color:windowtext'> eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk] <b>On Behalf Of </b>Jean-Marie Le Bechec<br><b>Sent:</b> 13 October 2014 13:05<br><b>To:</b> eprints-tech@ecs.soton.ac.uk<br><b>Subject:</b> [EP-tech] Create Account error<o:p></o:p></span></p></div></div><p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p><p class=MsoNormal>Hi all,<br><br>I just realized that the feature &quot;Create Account&quot; no longer works since the update of my version of Eprints (3.2 --&gt; 3.3). I have two authentication type :&nbsp; ldap and open inscription.<br><br>The user is receiving an email to confirm its registration (he is also well created in the database) but if he valid by clicking on the link, the user is redirected to the &quot;Create Account&quot; screen with the following message &quot;You May Not That perform action.&quot; The user can not connect of course. <br><br>However, the &quot;pin ID&quot; link is the one contained in the database.<br><br>I see nothing in the logs except this: &quot;Undefined phrase: Plugin/Screen/Register:action:confirm:title (en) at line 348 in /appli/eprints/perl_lib/EPrints/Plugin.pm&quot;<br><br>Thanks for your help.<br><br>Jean-Marie<br><br><br><br><o:p></o:p></p><pre>-- <o:p></o:p></pre><pre><o:p>&nbsp;</o:p></pre><pre>***********************************************<o:p></o:p></pre><pre>Jean Marie Le Bechec<o:p></o:p></pre><pre>Service Commun de la Documentation<o:p></o:p></pre><pre>Responsable ingenierie documentaire<o:p></o:p></pre><pre>&amp;<o:p></o:p></pre><pre>Direction du Systeme d'Information<o:p></o:p></pre><pre>Referent Etudes<o:p></o:p></pre><pre><o:p>&nbsp;</o:p></pre><pre>Institut National Polytechnique de Toulouse<o:p></o:p></pre><pre>6 allee Emile Monso - bp 34038 -<o:p></o:p></pre><pre>31029 Toulouse cedex 4<o:p></o:p></pre><pre>Tel : 05 34 32 31 16<o:p></o:p></pre><pre>Mail : <a href="mailto:lebechec@inp-toulouse.fr">lebechec@inp-toulouse.fr</a><o:p></o:p></pre><pre>*********************************************** <o:p></o:p></pre></div></body></html>