<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"><meta name=Generator content="Microsoft Word 14 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Tahoma;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman","serif";
        color:black;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
p
        {mso-style-priority:99;
        mso-margin-top-alt:auto;
        margin-right:0cm;
        mso-margin-bottom-alt:auto;
        margin-left:0cm;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman","serif";
        color:black;}
span.EmailStyle19
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body bgcolor=white lang=EN-GB link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>Try running it from the commandline:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>~/archives/ARCHIVEID/bin/openoffice-local.pl ARCHIVEID start<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>I’d have a look at the following:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>~/lib/cfg.d/openoffice.pl<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>and check all the paths are OK – it may be that Ubuntu installs them elsewhere. I had to tweak it slightly as we use LibreOffce.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>I think that by default, the openoffice log is overwritten, not appended to (this may have changed since I last looked at it though). Look in ~/lib/plugins/EPrints/Plugin/OpenOffice.pm, at the ‘new’ sub – you might want to change:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='text-indent:36.0pt'><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>if( open( $fh, &quot;+&gt;&quot;.$self-&gt;logfile() ) )<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>to<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='text-indent:36.0pt'><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>if( open( $fh, &quot;&gt;&gt;&quot;.$self-&gt;logfile() ) )<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>If you’re using OpenOffice for coversheets, it’s also worth knowing that the indexer (that process’ the events) uses it’s own copy of the EPrints stack – so any changes to the config of a reo require the indexer to be restarted before they are picked up.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>Cheers,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>John<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>        <o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><div><div style='border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm'><p class=MsoNormal><b><span lang=EN-US style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif";color:windowtext'>From:</span></b><span lang=EN-US style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif";color:windowtext'> eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces@ecs.soton.ac.uk] <b>On Behalf Of </b>Jacob Wenzel<br><b>Sent:</b> 19 May 2014 07:23<br><b>To:</b> eprints-tech@ecs.soton.ac.uk<br><b>Subject:</b> [EP-tech] OpenOffice failed to start<o:p></o:p></span></p></div></div><p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p><p class=MsoNormal>In EPrints v3.3.12 on Ubuntu Server 10.04.04: Whenever I press &quot;Start OpenOffice&quot;, EPrints displays the message: &quot;OpenOffice started&quot;.<br><br>But when I refresh the page or click somewhere else and go back, a red error message is displayed reading &quot;Failed to start OpenOffice&quot;.<br><br>&quot;Openoffice.log&quot; in &quot;/usr/share/eprints3/var&quot; is completely empty, even though it seems to be edited every time I try to start OpenOffice from EPrints.<br><br>This is driving me nuts, please help me solve this puzzle. Any help would be greatly appreciated. <o:p></o:p></p><div><p class=MsoNormal>-- <o:p></o:p></p><p><strong><span style='color:#999999'>Med venlig hilsen/Best regards</span></strong><span style='color:#999999'><o:p></o:p></span></p><p><strong><span style='color:#999999'>JACOB WENZEL</span></strong><b><span style='color:#999999'><br><strong>Projektleder</strong></span></b><span style='color:#999999'><o:p></o:p></span></p><p><strong><span style='color:#999999'>ENERGIAKADEMIET</span></strong><span style='color:#999999'><br>Strandengen 1<br>8305 SAMSØ<br>+45 60 61 15 97<br><a href="mailto:jw@energiakademiet.dk"><span style='color:#999999;text-decoration:none'>jw@energiakademiet.dk</span></a><br><a href="http://energiakademiet.dk"><span style='color:#999999;text-decoration:none'>www.energiakademiet.dk</span></a><o:p></o:p></span></p></div></div></body></html>