<div><font face="tahoma, sans-serif">Also, I found one more problem in Xapian. When I try to search in the field</font><span style="font-family:sans-serif;font-size:13px;font-weight:bold;text-align:right;background-color:rgb(255,255,255)">Creators</span>inCyrillicit show me 0 results. InEnglishit&#39;s ok.</div>
<div>You can try here:<a href="http://eprints.oa.edu.ua/cgi/search/advanced">http://eprints.oa.edu.ua/cgi/search/advanced</a></div><div>--</div><div>Ihor<br><div><a href="http://www.oa.edu.ua" target="_blank"><font face="tahoma, sans-serif">www.oa.edu.ua</font></a></div>
</div><br>
<br><br><div class="gmail_quote">2012/5/3   <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:admin@oa.edu.ua" target="_blank">admin@oa.edu.ua</a>&gt;</span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<font color="#000000"><font><font face="tahoma,sans-serif">Thanks! I changed to en</font></font></font>
<span>$c-&gt;{defaultlanguage} = &#39;en&#39;; , and now it&#39;s work!</span><div><div><div><div><font color="#222222" face="arial, sans-serif">In previous version (3.3.8) my</font>
<span>defaultlanguage was set to uk and works normal too. Interesting... =)</span></div><div><span>Is it ok If my default lang is uk and I set en?</span></div><div><span>--</span></div><div><span>Ihor</span></div>
<div><div><a href="http://www.oa.edu.ua" target="_blank"><font face="tahoma, sans-serif">www.oa.edu.ua</font></a></div></div><div><div class="h5"><br>
<br><br><div class="gmail_quote">2012/5/3 Sebastien Francois <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:sf2@ecs.soton.ac.uk" target="_blank">sf2@ecs.soton.ac.uk</a>&gt;</span><br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<u></u>

  
    
  
  <div bgcolor="#ffffff" text="#000000">
    I reproduced the error, try applying:<br>
    <br>
    <a href="http://trac.eprints.org/eprints/changeset/7676" target="_blank">http://trac.eprints.org/eprints/changeset/7676</a><br>
    <br>
    However, change your default language to something else than &#39;uk&#39;
    ;-)<div><br>
    <br>
    Seb.<br>
    <br>
    On 03/05/12 15:10,   wrote:
    </div><blockquote type="cite"><div><div>
      <div>Hello. I had upgrade eprints to 3.3.9 from 3.3.8.</div>
      <div>After upgrade, fast search stop work. When I type something
        it shows me:<b><span style="font-family:&#39;Times New Roman&#39;">Internal
            Server Error</span></b></div>
      <div>In error logs i see:[error] Exception: Language code uk
        unknown How can I fix it? Thanks.</div>
      <div>site:<a href="http://eprints.oa.edu.ua/" target="_blank">http://eprints.oa.edu.ua/</a></div>
      <br>
      <div>---<br clear="all">
        <div><font face="tahoma, sans-serif">Ihor<br>
          </font>
          <div><a href="http://www.oa.edu.ua" target="_blank"><font face="tahoma, sans-serif">www.oa.edu.ua</font></a></div>
        </div>
        <br>
      </div>
      </div></div><pre><fieldset></fieldset>
*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><div>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.php/</a>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a>
</div></pre>
    </blockquote>
    <br>
  </div>

<br>*** Options: <a href="http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech" target="_blank">http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech</a><br>
*** Archive: <a href="http://www.eprints.org/tech.php/" target="_blank">http://www.eprints.org/tech.php/</a><br>
*** EPrints community wiki: <a href="http://wiki.eprints.org/" target="_blank">http://wiki.eprints.org/</a><br>
<br></blockquote></div><br></div></div></div></div></div>
</blockquote></div><br>