[EP-tech] Re: User Login failure after upgrading from Eprints 3.3.3 to 3.3.14

Lizz Jennings E.Jennings at bath.ac.uk
Tue Oct 27 14:31:53 GMT 2015


The command should be ./bin/epadmin create_user repositoryname

You’ve put the username in where it’s expecting the name of the repository.  It’ll start a dialogue to get the information you need to create the user, such as the username, password and email address and what rights they have.

Lizz

--
Lizz Jennings BA MSc ACLIP MCLIP (Revalidated 2015)
Technical Data Officer
The Library 4.10, University of Bath, Bath, BA2 7AY UK
Ext. 3570 (External 01225 383570)
E.Jennings at bath.ac.uk<mailto:E.Jennings at bath.ac.uk>
Research Data Management: http://www.bath.ac.uk/research/data


From: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Luxmore Chiwuta
Sent: 27 October 2015 14:23
To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Subject: [EP-tech] Re: User Login failure after upgrading from Eprints 3.3.3 to 3.3.14

Thank you for the feedback.

When i run the command ./bin/epadmin create_user admin2, I am getting the error "Failed to load repository: admin2". But if test the repo by running the ./bin/epadmin test it says everything is ok





On Mon, Oct 26, 2015 at 2:49 PM, Field A.N. <af05v at ecs.soton.ac.uk<mailto:af05v at ecs.soton.ac.uk>> wrote:
It's hard to diagnose this without more information.  How are you authenticating users?

One thing to try might be to create a new admin user (perhaps with the username admin2) on the command line (use epadmin create_user) and see if they can log in.


--
Adam Field
Business Relationship Manager and Community Lead
EPrints Services
+44 (0)23 8059 8814<tel:%2B44%20%280%2923%208059%208814>





On 26 Oct 2015, at 12:17, Luxmore Chiwuta wrote:

> Hi  Everybody
>
> After restoring Eprints no users are not able to login on the portal (even the admin), no errors are being displayed when login fails. Creating user accounts is no working as wells its giving this "Check that you have entered the same secret twice."  on every attempt to create an account. How to i fix these issues.
>
> Regards
>
> --
>
> Luxmore Chiwuta (Mr)
> Skype: Luxytouch
> Cell: 0773578278<tel:0773578278>; 08644053434<tel:08644053434>
>
>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/


*** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
*** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
*** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
*** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/



--



Luxmore Chiwuta

Skype: Luxytouch

Cell: 0773578278<tel:0773578278>; 08644053434<tel:08644053434>


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20151027/8bcfc0db/attachment-0001.html 


More information about the Eprints-tech mailing list