[EP-tech] Re: problem with multiple archives from

Sebastian Schick sebastian.schick at uni-rostock.de
Tue Nov 24 20:07:18 GMT 2015


Hi,

 

we were able to run one archive with https and two other archives with http!


If we try to run three archives with https we run into the same problems as
described before. 

We also tried to run two archives with https and the third with http. In
this case only the links for the second archive with https are generated
wrong. 

 

Does anyone have a running configuration for more than 2 archive using
https?

 

 

Here is our configuration for two archives. 

First archive:

 

# This file was created by bin/epadmin

# You can regenerate this file by doing ./bin/epadmin config_core ifi

$c->{host} = 'eprints.localhost';

$c->{port} = 80;

$c->{aliases} = [];

$c->{securehost} = 'eprints.localhost';

$c->{secureport} = 443;

$c->{http_root} = undef;

 

Second archive:

 

# This file was created by bin/epadmin

# You can regenerate this file by doing ./bin/epadmin config_core dbis

$c->{host} = 'eprints.dbis.localhost';

$c->{port} = 80;

$c->{aliases} = [];

$c->{securehost} = 'eprints.dbis.localhost';

$c->{secureport} = 443;

$c->{http_root} = undef;

 

Do you have any other hints?

 

Sebastian

Von: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk
[mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] Im Auftrag von Adam Field
Gesendet: Montag, 2. November 2015 16:41
An: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Betreff: [EP-tech] Re: problem with multiple archives from

 

Is there a pattern in which links go to the wrong site (e.g. https ones
don't work?).

 

--
Adam Field
Business Relationship Manager and Community Lead
EPrints Services

 

 

 

On 2 Nov 2015, at 15:32, Sebastian Schick <
<mailto:sebastian.schick at uni-rostock.de> sebastian.schick at uni-rostock.de>
wrote:





Yes, the first archive is running https. The second not yet.


Sebastian

 

Von:  <mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk>
eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [
<mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk>
mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] Im Auftrag von Adam Field
Gesendet: Montag, 2. November 2015 15:53
An:  <mailto:eprints-tech at ecs.soton.ac.uk> eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Betreff: [EP-tech] Re: problem with multiple archives from

 

Are you running https?

 

 

--
Adam Field
Business Relationship Manager and Community Lead
EPrints Services

 

 

 

On 30 Oct 2015, at 15:15, John Salter < <mailto:J.Salter at leeds.ac.uk>
J.Salter at leeds.ac.uk> wrote:






That all looks OK (I'm guessing 'loclhost' in the second one is a typo?)

Have you got any other config files that define 'base_url' or similar in:
~/archives/<dbis>/cfg/cfg.d/
~/archives/ <inf>/cfg/cfg.d/
~/lib/cfg.d/
~/lib/syscfg.d/
~/cfg/cfg.d/

The http paths configured in here: 
 
<https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#
L504>
https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#L
504
Which in turn calls _add_http_paths:
 
<https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#
L715-L774>
https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#L
715-L774
and _add_live_http_paths:
 
<https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#
L288-L300>
https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#L
288-L300

- but these can be overridden in config files.

If none of that helps, if you look at the source-code for a page, are the
links relative, or absolute?
Do you have a <base...> element in your template?

Cheers,
John



-----Original Message-----
From:  <mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk>
eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [
<mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk>
mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Sebastian Schick
Sent: 30 October 2015 14:41
To:  <mailto:eprints-tech at ecs.soton.ac.uk> eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Subject: [EP-tech] Re: problem with multiple archives from

Hi Thomas,

the content of <EprintsPath>/archives/<dbis>/cfg/cfg.d/10_core.pl is
$c->{host} = 'dbis.localhost';
$c->{port} = 80;
$c->{aliases} = [];
$c->{securehost} = '';
$c->{secureport} = 443;
$c->{http_root} = undef;

the content of <EprintsPath>/archives/<inf>/cfg/cfg.d/10_core.pl is

$c->{host} = 'inf.loclhost';
$c->{port} = 80;
$c->{aliases} = [];
$c->{securehost} = '';
$c->{secureport} = 443;
$c->{http_root} = undef;



Is there something missing in the second conf file?

Sebastian


On 30.10.2015 14:52, Thomas Lauke wrote:




Hi Sebastian,





Why does eprints generate wrong links on the web pages?

imho the definition in <EprintsPath>/archives/<repoID>/cfg/cfg.d/10_core.pl
is relevant during bin/generate_static ...

Hth
Thomas




*** Options:  <http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech>
http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
*** Archive:  <http://www.eprints.org/tech.php/>
http://www.eprints.org/tech.php/
*** EPrints community wiki:  <http://wiki.eprints.org/>
http://wiki.eprints.org/
*** EPrints developers Forum:  <http://forum.eprints.org/>
http://forum.eprints.org/

 

*** Options:  <http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech>
http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
*** Archive:  <http://www.eprints.org/tech.php/>
http://www.eprints.org/tech.php/
*** EPrints community wiki:  <http://wiki.eprints.org/>
http://wiki.eprints.org/
*** EPrints developers Forum:  <http://forum.eprints.org/>
http://forum.eprints.org/

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20151124/4e8e1952/attachment-0001.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/pkcs7-signature
Size: 6112 bytes
Desc: not available
Url : http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20151124/4e8e1952/attachment-0001.bin 


More information about the Eprints-tech mailing list