[EP-tech] Re: Export subjects in 3.3.13 creates an empty XML

peter pjw at repositoryservices.co.uk
Wed Mar 4 09:37:23 GMT 2015


Hi
Have you tried applying the fix for 
https://github.com/eprints/eprints/issues/291
and then try the import again

Thanks
Peter

On 04/03/15 09:22, pgasinos pgs wrote:
> Thanks Lizz but I have already did that.
>
> I have tried to import the default subject tree from eprints 3.3.13 to 
> figure out if something is wrong with the file but no luck. The export 
> to subject.xml is an empty file!!!
> So, I have lost all my subject tree and I have no views by subject and 
> division :(
> Never had a problem with that conversion before. I just don't have a 
> clue where to search for the problem.
>
> Kostas Pgasinos
>
>
>
> 2015-03-03 19:19 GMT+02:00 Lizz Jennings <E.Jennings at bath.ac.uk 
> <mailto:E.Jennings at bath.ac.uk>>:
>
>     I didn’t have the same errors but did need to update the database
>     after installing 3.3.13 to fix a subject import error.
>
>     Lizz
>
>     --
>
>     Lizz Jennings BA MSc ACLIP MCLIP (Revalidated 2014)
>
>     Technical Data Officer
>
>     The Library 4.10, University of Bath, Bath, BA2 7AY UK
>
>     Ext. 3570 (External 01225 383570)
>
>     E.Jennings at bath.ac.uk <mailto:E.Jennings at bath.ac.uk>__
>
>     Research Data Management: http://www.bath.ac.uk/research/data
>
>     *From:*eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk
>     <mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk>
>     [mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk
>     <mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk>] *On Behalf Of
>     *pgasinos pgs
>     *Sent:* 03 March 2015 12:59
>     *To:* eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
>     <mailto:eprints-tech at ecs.soton.ac.uk>
>     *Subject:* [EP-tech] Export subjects in 3.3.13 creates an empty XML
>
>     I have imported subject tree and converted in XML as usual (I have
>     done it many times before in 3.3.12)
>
>     /usr/share/eprints3/bin/import_subjects <archive id>
>
>     /usr/share/eprints3/bin/export <archive id> subject XML > /usr/share/eprints3/archives/<archive id>/cfg/subjects.xml
>
>     but the result is an empty xml. I tried to reindex
>
>     ./bin/epadmin reindex <archive id> subject and the result is:
>
>     You are about to reindex "subject" in the <archive id> repository.
>     This can take some time.
>
>     Number of records in set: 1
>     Continue [y/n] ? es
>     'el' is not a supported Xapian stem language, using English instead
>     Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at (eval 97) line 54, <DATA> line 960.
>
>     I have attached the created xml file. What could be the problem?
>
>     Kostas Pgasinos
>
>
>     *** Options:
>     http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>     *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>     *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>     *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/
>
>
>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/


-- 
Peter J. West
Digital Repository Services Ltd




More information about the Eprints-tech mailing list