[EP-tech] Re: Access table "missing entries"

Centro de Documentación cendocu at gmail.com
Mon Mar 17 18:08:57 GMT 2014


Hi,

Ay ay ay ... on top of that, we had a network connectivity problem at
university last weekend.

Any advice about 500 errors?


On Fri, Mar 14, 2014 at 3:05 PM, Centro de Documentación
<cendocu at gmail.com> wrote:
> Seb,
>
> It's nulan.mdp.edu.ar
>
> Yes, I get lots of errors. I copy some of them.
>
> [Fri Mar 14 10:43:42 2014] [error] [client 190.109.164.163] EPrints::abort()\n
> [Fri Mar 14 10:44:06 2014] [error] [client 206.82.22.190]
> EPrints::abort()\n, referer:
> http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=9&ved=0CFwQFjAI&url=http%3A%2F%2Fnulan.mdp.edu.ar%2F1850%2F1%2F01463.pdf&ei=TwcjU9-hG82FkQfqm4CwDA&usg=AFQjCNGj-79xli2yl7rXaW4n6oUwLvfkeQ&bvm=bv.62922401,d.dmQ
> [Fri Mar 14 10:44:47 2014] [error] [client 201.209.86.74]
> EPrints::abort()\n, referer: https://www.google.co.ve/
> [Fri Mar 14 10:44:51 2014] [error] [client 190.29.22.108]
> EPrints::abort()\n, referer: https://www.google.com/
> [Fri Mar 14 10:44:52 2014] [error] [client 190.29.22.108]
> EPrints::abort()\n, referer:
> http://nulan.mdp.edu.ar/1606/1/01_sistema_de_produccion.pdf
> [Fri Mar 14 10:46:02 2014] [error] [client 190.129.186.13]
> EPrints::abort()\n, referer:
> http://www.google.com.bo/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CE4QFjAG&url=http%3A%2F%2Fnulan.mdp.edu.ar%2F1606%2F1%2F01_sistema_de_produccion.pdf&ei=0gQjU7DhAsuKkAeLyYGIBA&usg=AFQjCNGdUYSgb5zdyrGqrj6EBWGn0hc1cQ&bvm=bv.62922401,d.eW0
> [Fri Mar 14 10:46:33 2014] [error] [client 200.127.152.130]
> EPrints::abort()\n, referer: https://www.google.com.ar/
>
>
> On Fri, Mar 14, 2014 at 1:10 PM, Sebastien Francois <sf2 at ecs.soton.ac.uk> wrote:
>> Hola,
>>
>> And what's the URL to your repository?
>>
>> You should get lots of errors in the apache logs (for each '500'), have
>> you noticed anything unusual there?
>>
>> So there's an evident problem with data (document) retrieval here and if
>> requests to a document end up in a 500 then they won't add Access
>> records (I've just tested this).
>>
>> Seb.
>>
>> On 14/03/14 15:58, Centro de Documentación wrote:
>>> Seb,
>>>
>>> Here you have some of them:
>>>
>>> 189.222.232.177 - - [07/Mar/2014:19:08:26 -0300] "GET
>>> /1355/1/01210_b.pdf HTTP/1.1" 500 71628 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT
>>> 6.1; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko"
>>>
>>> 157.55.32.111 - - [07/Mar/2014:19:12:16 -0300] "GET
>>> /1497/1/Apo2010a14v2pp101%2D120.pdf HTTP/1.1" 500 169483 "-"
>>> "Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0;
>>> +http://www.bing.com/bingbot.htm)"
>>>
>>> 186.34.158.204 - - [07/Mar/2014:19:13:01 -0300] "GET
>>> /1602/1/FACES_n36-37_145-155.pdf HTTP/1.1" 500 23360
>>> "https://www.google.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1)
>>> AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.117
>>> Safari/537.36"
>>>
>>> 190.212.64.72 - - [07/Mar/2014:19:13:22 -0300] "GET /1543/1/01315.pdf
>>> HTTP/1.1" 500 29040 "https://www.google.com.ni/" "Mozilla/5.0 (Windows
>>> NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
>>> Chrome/33.0.1750.146 Safari/537.36"
>>>
>>> 189.161.42.94 - - [07/Mar/2014:19:13:50 -0300] "GET
>>> /1613/1/08_diseno_procesos.pdf HTTP/1.1" 500 49368
>>> "https://www.google.com.mx/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0)
>>> AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
>>> Safari/537.36"
>>>
>>> 189.161.42.94 - - [07/Mar/2014:19:13:50 -0300] "GET
>>> /1613/1/08_diseno_procesos.pdf HTTP/1.1" 500 332289
>>> "https://www.google.com.mx/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0)
>>> AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
>>> Safari/537.36"
>>>
>>> 181.179.77.101 - - [07/Mar/2014:19:16:41 -0300] "GET
>>> /144/1/FACES_n23_67-86.pdf HTTP/1.1" 500 73221
>>> "https://www.google.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1)
>>> AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
>>> Safari/537.36"
>>>
>>> 157.55.35.102 - - [07/Mar/2014:19:17:55 -0300] "GET
>>> /235/1/Apo1999a3v2pp93%2D120.pdf HTTP/1.1" 500 170942 "-" "Mozilla/5.0
>>> (compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)"
>>>
>>> 201.186.25.83 - - [07/Mar/2014:19:18:24 -0300] "GET
>>> /1471/1/bortolussi_mf.pdf HTTP/1.1" 500 61320 "https://www.google.cl/"
>>> "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
>>> Chrome/33.0.1750.146 Safari/537.36"
>>>
>>> 190.233.11.69 - - [07/Mar/2014:19:18:37 -0300] "GET /1217/1/01147.pdf
>>> HTTP/1.1" 500 36050 "https://www.google.com.pe/" "Mozilla/5.0 (Windows
>>> NT 6.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
>>> Safari/537.36"
>>>
>>> 186.156.79.153 - - [07/Mar/2014:19:18:28 -0300] "GET
>>> /1606/1/01_sistema_de_produccion.pdf HTTP/1.1" 500 1006855
>>> "https://www.google.cl/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1)
>>> AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/34.0.1847.45
>>> Safari/537.36"
>>>
>>> On Fri, Mar 14, 2014 at 11:41 AM, Sebastien Francois
>>> <sf2 at ecs.soton.ac.uk> wrote:
>>>> Hello,
>>>>
>>>> Could you show some URL's that end up in a 500 please?
>>>>
>>>> Seb.
>>>>
>>>> On 14/03/14 14:40, Centro de Documentación wrote:
>>>>> Hi Mark,
>>>>>
>>>>> Reading apache log file of this month I find 32.3% code 206 and 34.5%
>>>>> code 500. These rates are very high.
>>>>>
>>>>> The new server have started to run since the end of February.
>>>>>
>>>>> Any clue? what am I missing?
>>>>>
>>>>> Regards,
>>>>>
>>>>> On Thu, Mar 13, 2014 at 8:26 PM, Mark Gregson <mark.gregson at qut.edu.au> wrote:
>>>>>> Maybe it is a problem with access to the repository rather than a logging problem?
>>>>>>
>>>>>> Do you have other logs, e.g., Apache log files or Google Analytics, where you could confirm the actual number of successful page requests?
>>>>>>
>>>>>> Mark
>>>>>>
>>>>>>
>>
>> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/



More information about the Eprints-tech mailing list