[EP-tech] Something is wrong with installation via apt in Ubuntu

pgasinos pgs pgasinos at gmail.com
Fri Mar 7 10:54:00 GMT 2014


I have installed eprints in Ubuntu 12.04 server via APT but I have
problems to generate static files. Everything else is probably OK but
when I run
./bin/generate_static archive-id

I get:

Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/vlit.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/help/index.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/information.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/policies.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/index.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/contact.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/error401.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/en/eprints/index.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/index.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/eprints/index.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/policies.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/error401.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/vlit.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/help/index.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/information.html
Unrecognised file in website:
/usr/share/eprints3/archives/archive-id/html/el/contact.html

To prune unrecognized files run with the --prune option.

Same thing with generate_views

./bin/generate_views archive-id

Warning! No values were found for eprint.view.year [date] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.subjects [subjects] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.divisions [divisions] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.creators [creators_name] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.year [date] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.subjects [subjects] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.divisions [divisions] -
configuration may be wrong
Warning! No values were found for eprint.view.creators [creators_name] -
configuration may be wrong

I have started everything from scratch just for troubleshooting (vanilla
Ubuntu server 12.04, EPrints 3 via apt, apache conf etc) but ... same
errors.
Permissions issues maybe?

Kostas
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20140307/fcbe4d05/attachment.html 


More information about the Eprints-tech mailing list