[EP-tech] Re: Eprints error Language code unknown

Ігор Ростиславович admin at oa.edu.ua
Thu May 3 18:49:25 BST 2012


Thanks! I changed to en $c->{defaultlanguage} = 'en'; , and now it's work!
In previous version (3.3.8) my  defaultlanguage was set to uk and works
normal too. Interesting... =)
Is it ok If my default lang is uk and I set en?
--
Ihor
www.oa.edu.ua



2012/5/3 Sebastien Francois <sf2 at ecs.soton.ac.uk>

> **
> I reproduced the error, try applying:
>
> http://trac.eprints.org/eprints/changeset/7676
>
> However, change your default language to something else than 'uk' ;-)
>
>
> Seb.
>
> On 03/05/12 15:10, Ігор Ростиславович wrote:
>
> Hello. I had upgrade eprints to 3.3.9 from 3.3.8.
> After upgrade, fast search stop work. When I type something it shows me:* Internal
> Server Error*
> In error logs i see: [error] Exception: Language code uk unknown How can I
> fix it? Thanks.
> site: http://eprints.oa.edu.ua/
>
> ---
> Ihor
>  www.oa.edu.ua
>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>
>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20120503/d8120444/attachment.html 


More information about the Eprints-tech mailing list