[EP-tech] {Disarmed} Re: Re: Unable to login after upgrading from 3.2.8 to 3.3.8

Sebastien Francois sf2 at ecs.soton.ac.uk
Fri Apr 20 12:08:35 BST 2012


Perhaps try to find what's dealing with gzip at the Apache level (I've 
never seen such errors, so it's a wide guess)?

I let you debug on your side, check:

$ curl -X GET -v 10.11.161.159/cgi/local_login -H 'Accept-Encoding: 
gzip, deflate'

< HTTP/1.1 *401 Authorization Required*
< Date: Fri, 20 Apr 2012 11:01:58 GMT
< Server: Apache/2.2.20 (Ubuntu)
< Vary: Accept-Encoding
< *Content-Encoding: gzip*
< Content-Length: 20
< Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
#
# no content
#

VS.

$ curl -X GET -v 10.11.161.159/cgi/local_login

< HTTP/1.1 *200 OK*
< Date: Fri, 20 Apr 2012 11:02:17 GMT
< Server: Apache/2.2.20 (Ubuntu)
< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
< Vary: Accept-Encoding
< Transfer-Encoding: chunked
< Content-Type: text/html; charset=utf-8
#
# html content follows (the login form)..
#

Seb

On 20/04/12 11:45, Alex Birchall wrote:
> Hi Seb,
>
> We do not have mod_deflate in our Apache/http conf.
>
> Alex
>
> -----Original Message-----
> From: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Sebastien Francois
> Sent: 20 April 2012 10:44
> To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
> Subject: [EP-tech] Re: Unable to login after upgrading from 3.2.8 to 3.3.8
>
> Hi Alex,
>
> I'm getting an odd behaviour, perhaps because of a mis-configuration at the Apache level....
>
> I run a few tests with cURL, and I noticed that when using the HTTP header 'Accept-Encoding: gzip, deflate' (note: this is sent by Firefox), your Apache server returns a 401 without content. Without that header, I get the content from EPrints as expected. I think this comes from Apache because the format of the 401 response doesn't look like EPrints'.
>
> Check if you have mod_deflate (responsible for gzip/deflate) in your Apache/httpd conf, if so, disable it&  try again.
>
> Seb.
>
>
>
> On 19/04/12 19:06, Alex Birchall wrote:
>> Seb,
>>
>> Yes, we are using a "special login" which you set up for us some months ago when we found that off-campus users could log into Eprints.
>>
>> I tried:
>>
>> firefox http://10.11.161.159/cgi/local_login?
>> firefox http://10.11.161.159/cgi/users/home?
>> firefox http://10.11.161.159/cgi/users/login?
>>
>> All the above fail to return anything.
>>
>> Also, accessing http://10.11.161.159 with IE8 results in the top half of the home page being blackened out, as you will probably be able verify for yourself.
>>
>> Regards,
>>
>> Alex
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20120420/89e64e56/attachment.html 


More information about the Eprints-tech mailing list