[EP-tech] Re: Unable to login after upgrading from 3.2.8 to 3.3.8

Sebastien Francois sf2 at ecs.soton.ac.uk
Wed Apr 18 11:16:25 BST 2012


Aren't you using a "special login" (cgi/local_login) at middlesex? 
Perhaps that broke?

What if you access directly in a web browser:

- .../cgi/local_login?
- .../cgi/users/home?
- .../cgi/users/login?

Also, are you using http or https?

Seb

On 18/04/12 09:55, Alex Birchall wrote:
> Well, page source is blank and nothing is being logged in the error.log or access.log files after I click on the login link on the homre page.
>
> Alex
>
> -----Original Message-----
> From: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Tim Brody
> Sent: 17 April 2012 12:25
> To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
> Subject: [EP-tech] Re: Unable to login after upgrading from 3.2.8 to 3.3.8
>
> On Tue, 2012-04-17 at 11:58 +0100, Alex Birchall wrote:
>> Hi,
>>
>> I have upgraded a repository containing just over 7000 items from
>> 3.2.8  to 3.3.8.  Everything looks hunky-dory, except I cannot login.
>> When I  click on the link on the Login link on the home page, I just
>> get a  blank screen.
>>
>> Any ideas?
> Is there any page content (source)?
>
> Errors in Apache log?
>
> --
> All the best,
> Tim
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/



More information about the Eprints-tech mailing list